nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő legromantikusabb csókjelenetei

Véget ért A Nagy Ő: ezek voltak a legromantikusabb csókjelenetek

Bár A Nagy Ő véget ért, mi összegyűjtöttük a legromantikusabb csókjeleneteket.
Tóth Dávid és a csókok

Két hét alatt rengeteg lánnyal randizott A Nagy Ő párkeresője, Tóth Dávid. Eleinte zavarban volt a hölgyek társaságában, de ahogy egyre jobban megismerte őket, kezdett feloldódni.

Laura és Annabella között vacillált Tóth Dávid, végül a 24 éves Laurát választotta.

Dávid az éjszakai fürdőzés során csókolta meg először Laurát, pedig már a hőlégballonozás közben is szerette volna – mint ez kiderült.

„Mikor elcsattant az első csók, azt éreztem, hogy a vonzalom nagyon erős, és ez nagyon jó kezdet volt ahhoz, hogy tényleg érezzük: megvan az a vágy közöttünk. Számomra ez a nap nem sülhetett volna el jobban. A vége volt a legjobb, a legtökéletesebb. Szeretném, hogy ez még tovább tudjon alakulni” – vallotta be a 24 éves tanuló a kamerák előtt.

Az első csók egy piknik alkalmából csattant el a műsorban:

A műsor talán egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Tóth Dávid Evelint küldte haza. A lány igen sajátosan fogadta az elutasítást, egy forró csókkal búcsúzott.

“Tényleg jó lett volna, ha ez úgy alakul köztünk Dáviddal, hogy együtt tudunk a jövőbe tervezni. Tényleg elképzeltem, hogy mi egyszer egy párt tudunk alkotni. Csalódott vagyok és nagyon fáj. Azt gondolom, hogy még idő kellett volna nekünk, hogy jobban megismerjük egymást és elkezdjünk építkezni, de próbálom úgy felfogni, hogy ennek így kellett lennie” – mondta Evelin.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top