nlc.hu
Sztárok
Családalapítás előtt álló sztárok

Puskás-Dallos Peti és Shane Tusup is vágyik már az apaságra

Celebek, aki nem titkolják, hogy már szívesen lennének szülők.

Már nagyon vágyik a családalapításra Puskás-Dallos Peti, Shane Tusup és Frohner Ferenc. Ki interjúban, ki pedig közösségi oldalán vallott arról, hogy már el tudná képzelni magát szülőként.

Puskás Peti

Puskás-Dallos Peti állítja, már megérett az apaságra – Fotó: Sajtóklub

Puskás-Dallos Peti az Életünk történetében árulta el, hogy már nagyon vágyik az apaságra. “Megértem arra, hogy apuka legyek. Már nagyon szeretnék családot, már nagyon szeretnék gyereket” – jelentette ki Friderikusz Sándornak a 36 éves énekes.

Shane Tusup a közösségi oldalán posztolt a gyerekvállalási terveiről. “Ezeket a képeket pár napja csináltuk nektek. Egy barátom szerint ezen a képen olyan a mosolyom, mint egy kisgyereknek. Fura, hogy mennyire összhangban vannak a világ dolgai, mert éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit és pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni” – írta bejegyzésében a 33 éves tréner, aki már nyíltan vállalja kapcsolatát Szabó Zsófival. Tusup ráadásul a műsorvezető kisfián már “gyakorolhatja” az apaságot. Állítólag mindent elkövet, hogy levegye Mendelt a lábáról: már többször csináltak közös programokat és gyakran játszanak együtt.

Frohner Fecó a Nyerő Páros idei évadának indulása előtt vallott arról, hogy hamarosan már apai örömök elé szeretne nézni. A fodrász a Fókusz kamerái előtt beszélt arról, hogy úgy képzeli, 3-4 éven belül érkezhetne a kis Frohner. Igaz, akkor még együtt volt Kárpáti Rebekával.

Sztárok, akik idén lettek apukák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top