nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi legjobb ruhái az Álarcos énekesben

Szabó Zsófi igazi dívaként nyomozott az Álarcos énekesben – íme, a 3 legjobb összeállítása

Szabó Zsófi beragyogta a vasárnap estéinket az Álarcos énekes nyomozójaként.

Sokakat megdöbbentett, amikor kiderült, hogy az Álarcos énekes első és második évadának teljes nyomozócsapatát lecserélik és új arcok keresik majd a megoldást a rejtélyekre. Nagy Ervin, Szandi, Szabó Zsófi és Fluor Tomi heteken át próbáltak rájönni, hogy milyen hírességek rejtőznek a maszk mögött, a versenyt végül Vastag Tomi nyerte. Minden vasárnap este különleges szettekben nyomoztak a hírességek, Szabó Zsófi pedig dívaként ragyogott a műsor felvételein. Mutatjuk a – szerintünk – legjobb 3 szettjét.

A harmadik:

Zsófi tündökölt ebben a hosszú, piros ruhában, közben egy kis vagányság is volt benne, méghozzá a bakancsnak köszönhetően. Számunkra ezt a szett végzett a 3. helyen.

szabó zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: RTL)

A második:

Szabó Zsófi az első adásban viselte ezt a sokat mutató, mégis rejtélyes darabot, ami eléggé megosztotta a nézőket, de mi imádjuk a bevállalós énjét! 

Szabó Zsófi (Fotó: RTL Magyarország)

Szabó Zsófi (Fotó: RTL Magyarország)

Az első:

Nehéz választani, az első hely megosztott minket is, hiszen megannyi csodaszép szettben láthattuk a 10 hét alatt. Nekünk mégis a döntőben viselt ruhája volt a legkedvesebb, ez emelte ki a legjobban fantasztikus alakját és méltó volt a műsor lezárásához. 

szabó zsófi ruha

Szandi, Nagy Ervin és Szabó Zsófi (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top