nlc.hu
Sztárok

Nicole Kidman depressziója

Depressziójáról beszélt Nicole Kidman

A színésznő azután omlott össze, hogy elvált Tom Cruise-tól 2001-ben.

És ezek után forgatta az Órák című filmet, melyben Virginia Woolf angol írónőt alakította. Kidman egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy lelkileg lenullázódott, és hogy a film öngyilkos jelenetéhez kaszkadőr segítségét sem kérte. 

„Nem is gondoltam a veszélyre, teljesen beleéltem magam Woolf szerepébe.” Nicole Kidman azt mondta, hogy könnyen megértette Woolf érzéseit, és hogy mivel üresnek érezte magát, könnyen átszellemült az alakításba, és hogy ezt a rendezője is nagyon jól tudta. „Nem voltam jól, de nyitott voltam, hogy megértsem és eljátsszam a karaktert. Ez azért a színészmesterség egyik szépsége is.”

Fotó: Profimedia

Fotó: Profimedia

A port.hu így foglalja össze az Órák című filmmel kapcsolatos tudnivalókat: „Egy röpke nap óráiba sűrítve három nő megkapó története… 1923: Virginia Woolf (Nicole Kidman), a huszadik századi világirodalom nagy egyénisége, a tragikus sorsú írónő hosszú gyógykezelése után elkezdi írni »Dalloway asszony« című regényét. 1951: Laura (Julianne Moore), az öngyilkossági hajlammal küzdő terhes háziasszony meglepetés bulit akar rendezni férje születésnapjára, de kezébe akad a regény és teljesen belefeledkezik. 2001: Clarissa (Meryl Streep), a leszbikus kiadótulajdonos szintén meglepetés ünnepséget akar rendezni AIDS-ben szenvedő költő barátja tiszteletére. Mindhárom történet alapkérdése saját boldogságunk igazi célja és annak elérése mások életén keresztül. Három nő, egy regény: az egyik írja, a másik olvassa, a harmadik átéli… Világszerte számtalan díjjal méltán jutalmazott alkotás.”

(via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top