nlc.hu
Sztárok

balhé repülőgép Baywatch Patricia Cornwall

Vádat emeltek a Baywatch színésznője ellen – maga ellen hívta ki a sorsot

Patricia Cornwall kicsit nagyon befeszült egy repülőút alatt.

Egy idősebb férfivel balhézott össze Patricia Cornwall aka Patty Breton, a Delta Air Lines Tampából Atlantába tartó járatán, még december 23-án.  Az 51 éves ex-pompomlány – Playboy-modell – Baywatch színésznő most szövetségi vádemelésnek néz elébe zaklatás miatt, miután állítólag megütötte a 80 éves fickót. A buliról videó is van, aminek kezdetekor

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TRILLBILLY 🅿️ (@whiskeytattoo) által megosztott bejegyzés

 

a nő és a férfi már nagyban anyázzák egymást, maszk vonalon.

A vitában kábé minden fordulat benne van, amit egy hochliberális meg egy rasszista összehordhat, a vége viszont Cornwallra nézve szívás. A légimarsall őrizetbe vette és csak húszezer dollárért engedték szabadon. Azóta kábé bujkál, mert a net népe már javában lincseli. A szikár tények: Cornwall a vécéről próbált a helyére jutni, sikertelenül, mert egy italos kocsi zárja el az útját. A stewardess megkéri, hogy üljön máshová, amíg ő végez, mire a Baywatch tragikája felhörren:

Vádat emeltek a Baywatch színésznője ellen

 “Mi vagyok én, Rosa Parks?”

A fickó itt szólt közbe, rámutatva arra, hogy Cornwall “nem fekete”, és nem buszon pláne nem Alabamában vannak. Innen már megyen, mint a karikacsapás:

“Levetted a maszkodat, ribanc” – ágál az öreg.

„A ribanc kifejezést használtad volna?” – dacoskodik a nő.

„Úgy ám, húgom” – bólint az öreg, egyetlen pillanattal a Cornwall által dedikált csicskalángos érkezte előtt.

A büntetőfeljelentés szerint a nő állítólag “zárt ököllel” ütötte fejbe a férfit, plusz le is köpte. „Börtönbe mész” – jegyzi meg végül szomorkásan a fickó többször is, miközben maga is a díva arca felé kotorász. A vádirat szerint Cornwall szorongásos, és valószínűleg nem vette be a gyógyszerét a repülés előtt. Hab a tortán, hogy novemberben 1000 dolláros óvadék ellenében engedték el egy másik ügyben. A mostani, szövetségi ügy szabadlábra helyezési feltételei megtiltják neki, hogy alkoholt fogyasszon, és

kizárólag haza, Los Angelesbe repülhet, feltéve, hogy előtte beveszi a gyógyszerét.

Cornwall IMBD-profilja alapján a nő  Patty Breton néven a “Baywatch” egy epizódjában és a “Házas… gyerekekkel” egy epizódjában szerepelt 1996-ban. 1997-ben pedig két Playboy-fotózása volt, az egyik címe:

„Rosszul viselkedő nők.”

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top