nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó eljegyzése és esküvője

Szegedi Fecsóék nem szeretnének drága esküvőt, úgyhogy el is mennek Las Vegasba

Fél év után, vicces körülmények közt jegyezték el egymást, jöhet a frigy.
Szegedi Fecsó eljegyzése

Szakítottak, újra összejöttek, most pedig esküvőt tervez Szegedi Fecsó és barátnője – vagyis most már menyasszonya -, Bea. A lánykérés viccesen alakult, a lány a Borsnak így emlékezik:

25-én a húgomnál karácsonyoztunk és az ünnepi asztal mellett ülve poénból megkérdeztem Fecsót, hogy és gyűrűt mikor kapok? Mire ő bement a másik szobába, kihozott egy kis díszdobozt benne a gyűrűvel és átadta nekem. A jelenet inkább volt vicces, mintsem romantikus.

Bea azonnal igent mondott, az esküvőt pedig Vegasba tervezik, mert nem akarnak sokat költeni rá, inkább leutazzák az árát. Ott is csak templomi szertartás lesz, hiszen, mint elmondta, sosem tartotta fontosnak a papírt, csak szerette volna átélni azt, amiről minden lány álmodik, hogy gyönyörű menyasszonyi ruhában vezesse oltár elé a szerelme. Így aztán csak ketten utaznak, a szertartás után pedig mennek is nászutazni Hawaii-ra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top