nlc.hu
Sztárok

Betty White a hosszú élet titkáról mesélt

Betty White szerint nem érdemes szenvedély nélkül élni

Betty White arról beszélt, mi a hosszú élet titka.

Betty White néhány hét múlva – 2022. január 17-én – lesz 100 éves. A színésznő és komikus most arról beszélt a Fox News Digitalnak 2021. december 30-án, hogy mitől boldog és egészséges. Betty az 1930-as évek végén kezdte páratlanul hosszú színészi pályáját. A magyar közönség elsősorban az Öreglányok című amerikai szitkom Rose Nylandjeként ismerte meg, de számos nagy sikerű hollywoodi produkcióban játszott, például a Már megint Te? c. vígjáték.

Betty White

Fotó: Getty Images

„Mindig is pökhendi optimista voltam” – mondta Betty White a Fox Newsnak, majd hozzátette:  „Ezt az anyukámtól örököltem. És ehhez tartom is magam.” A színésznő Christine Tess és édesapja, Horace Logan White, egy világítástechnikai cég vezetője egyetlen gyermekeként született.

Betty hálás, amiért ilyen szép hosszú kort megélt, még ha már a teste már nem is úgy muzsikál, mint fiatalabb korában.  „Tudom, hogy szerencsés vagyok, és hálával tartozom ért” – fogalmazott. Az interjúban azt is bevallotta, hogy irritálják azok az emberek, akik panaszkodnak, mert szerinte az állandó elégedetlenség időpocsékolás. És szerinte szenvedély nélkül az élet mit sem ér:

Ha szenvedély nélkül élsz, akkor lábnyomok nélkül éled az életedet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top