nlc.hu
Sztárok

Gyenesei Leila megtalálta a boldogságot

Gyenesei Leila a magánéletében is igazi harcos: a 35 éves édesanya boldogabb, mint valaha

Gyenesei Leila Feke Pállal való válása után új életet kezdett, a magánéletében és a munkájában is sikeres.

Gyenesei Leila csapatvilágbajnok magyar öttusázó és sífutásban is olimpikon, az Alba Volán és a Kaposvári Építők sportolója.

A 35 éves Gyenesei Leila első komolyabb sporteredménye 1995-ben volt Nagyatádon a Triatlon Diákolimpián. A 180 centiméter magas, 60 kilogramm súlyú sportoló legerősebb száma az úszás. 2000-től 2004-ig minden évben indult triatlonban, amiben több érmet is szerzett.

Gyenesei Leila akkor és most

Gyenesei Leila 2008-ban (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán) és műsorvezetőként, napjainkban (Fotó: Gyenesei Leila/Instagram)

2014 decemberében bejelentette, hogy derék- és csípőtáji problémái miatt visszavonul a sportolástól.

3 év után válás, de újra rátalált a szerelem

Az exsportolónak 2017 augusztusában született meg kislánya, Mimi, aki akárcsak apukája, Feke Pál szívesen játszik színházasdit. 

„Egy kicsi színházat csináltunk függönyökből, de mindig azt mondom, hogy a szülők egyik nagy felelőssége, hogy ne önmagukat akarják megvalósítani a gyerekben, hanem próbálják meg észrevenni azt, hogy az a gyerek mire vágyik, és miben tud jó lenni. Ilyen szempontból a háttérből néztem, hogy teljesen magától elkezdte csinálni” –  mondta korábban Feke Pál a 98.6 Manna FM vendégeként.

Gyenesei Leila akkor és most

Leila jelenleg A Konyhafőnök VIP-ban mutatja meg, hogy mennyire van otthon a konyhában (Fotó: Sajtóklub)

Gyenesei Leila és Feke Pál 2016 augusztusában házasodott össze. 2019 novemberében közleményben tudatták, hogy három együtt töltött év után elválnak, és mindketten azt tartják a legfontosabbnak, hogy a kislányuk semmiben ne szenvedjen hiányt.

Azóta Feke Pál és Gyenesei Leila is új párra talált. Leila jelenlegi szerelme Monoki Lehel, az Exatlon All Star új műsorvezetője.

Új kihívás: A Konyhafőnök VIP

A nyári olimpiát öttusázóként, a téli ötkarikás játékokat pedig sífutóként megjárt Gyenesei Leila megijedt, amikor előtte kapott lángra a serpenyő, azaz az abban lévő sütőpapír – írta a Blikk.

„Beletettem a serpenyőbe a sütőpapírt, azon akartam valamit gyorsan kisütni. Otthon is szoktam alkalmazni ezt a technikát, eddig sosem volt baj belőle, most viszont a hőtől lángra kapott. Csak utólag tudtam azon mosolyogni, hogy ezzel bizonyítottam be, milyen tüzes menyecske vagyok. Bár tényleg megdöbbentem, nem éreztem cikinek a helyzetet, mert úgy gondolom, bármi is történik, ki lehet javítani, és velem is ez történt. Szerencsére azonnal kapcsoltam: lehúztam a serpenyőt a tűzhelyről, így nem lett nagyobb baj, ráadásul jött a tűzoltó fiú is Rácz Jenő személyében, aki gyorsan orvosolta a helyzetet” – mondta Leila, akinek karrierje is felfelé ível, nemrég igent mondott egy Bundesliga labdarúgó mérkőzés műsorvezetésére is.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top