nlc.hu
Sztárok

Súlyos beteg Deák Kristóf felesége

Súlyos betegségéről beszélt Deák Kristóf felesége

15 éve ismerkedtek meg, azóta is nagyon boldogok együtt.

15 évvel ezelőtt, az iWiW-en ismerkedett meg Deák Kristóf és felesége, Nina. Az üzeneteket hamar követte a személyes találkozó, azóta pedig együtt vannak. Az utóbbi években sikert sikerre halmozó filmrendezőnek rengeteget segít a felesége, és viszont. Nemrég kiderült, hogy Nina súlyos betegséggel küzd, de ebben is együtt vesznek részt. 

„Autoimmun betegséggel küzdök, Bechterew-kórnak hívják. Ez egy ízületi gyulladásos probléma, ami az egész gerincet támadja. Nagyon aluldiagnosztizált Magyarországon. Tíz éve még azt mondták volna az orvosok, ne vállaljak gyereket ezzel a betegséggel. Megfelelő kezeléssel most már jobban vagyok, de volt, amikor fizikailag nem tudtam ellátni a szülői feladatokat. Kristóf nélkül nem ment volna a gyerekvállalás. Megbékéltem a betegségemmel, már nem fáj erről beszélni. De biztos, hogy ha nem Kristóf lett volna a férjem, bele sem vágtam volna a családalapításba” – mondta a Story magazinnak Nina, aki nemcsak feleségként, de társíróként is részt vesz férje most moziba kerülő filmjében, Az unokában.

További részletek a ma megjelent Storyban:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top