nlc.hu
Sztárok

Szebeni István az Exatlon műsorvezetéséről

Szebeni István: „Palik Laci, az Palik Laci. Van, aki imádja, van, aki hülyét kap az stílusától”

Számára is „telegatya akció volt”, amikor először vezette az Aktívot.

Ahogy az hétfőn kiderült, Monoki Lehel váltotta Palik Lászlót az Exatlonban. A sportriporternek a sportreality előtt nem volt tapasztalata a kereskedelmi tévézésben, ez egy teljesen új terep neki: van, akinek tetszik a visszafogottabb stílusa és a megjelenése, de van, aki hiányolja Palik Lászlót. Ennek kapcsán írt egy bejegyzést a közösségi oldalán Szebeni István, aki megvédte Monokit és Palik Laciról is elmondta a véleményét.

„Olvasom ezt a sok szitkozódó kommentet az Exatlon műsorvezetői kapcsán. Persze, mindenkinek szíve joga szeretni, vagy nem kedvelni a műsorvezetőket. De, hadd mondjak el Nektek valamit. Nem könnyű ám ez. Emlékszem, amikor először vezettem az Aktívot, bizony telegatya akció volt. 2 millió emberhez beszélni esténként, jó pár hónapba telt, mire nem voltam olyan merev, mint a pumaketrec. Sváby Andrisék nem türelmetlenkedtek velem, mondták, nyugi, jó lesz. Köztévé híradóból jöttem, idő kellett. Meg kellett verni a konkurens rötölöt (RTL Klubot – a szerk), minden este, hatalmas a felelősség, főleg úgy, hogy 60 ember munkáját viszed ki az otthonokba. Testnevelőként mondom, hogy nem lehet könnyű az Exatlont lenavigálni. A minden hájjal megkent játékosokat vezényelni, a bizalmukat, a Nézők bizalmát elnyerni. Hónapokig távol az otthonodtól, a szeretteidtől, nap mint nap eladni a versenyt. Ez nem a pénzről szól. Nem pénzkérdés, hogy meg tudod-e csinálni. Nem tudom, hogy én meg tudtam volna-e csinálni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen. Nem hiszem. Palik Laci, az Palik Laci. Van, aki imádja, van , aki hülyét kap az stílusától. Különbözőek vagyunk. Nem szabad hasonlítgatni senkit, senkihez. Szóval, türelmet kérek a két műsorvezetőnek, legyetek bizalommal feléjük. Az esély mindenkinek jár. Köszönöm, hogy elolvastatok” – írja Facebook-oldalán a TV2 híradósa.

szebeni istván

Szebeni István véleménye az Exatlonról (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top