nlc.hu
Sztárok

Meghalt Sinead O’Connor tinédzser fia

Meghalt Sinead O’Connor 17 éves fia

Két napja eltűntként keresték Sinead O’Connor tinédzser fiát, akinek a halálhírét az énekesnő jelentette be.
Sinead O'Connor

Meghalt Sinead O’Connor 17 éves fia, Shane – tudatta az 55 éves énekesnő.

Gyönyörű fiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, életem fénye, úgy döntött, hogy ma befejezi földi küzdelmét, és már istennel van. Nyugodjék békében, és senki ne kövesse a példáját. Az én kisbabám. Annyira szeretlek téged

– írta a Twitteren Sinead O’Connor.

A tinédzsert csütörtök óta eltűnt eltűntként keresték, a rendőrség felhívást tett közzé, hogy megtalálják. Az énekesnő a közösségi oldalán könyörgött a fiának, hogy vegye fel vele a kapcsolatot vagy jelentkezzen a rendőrségen. 

A fiatal egy dublini kórházból tűnt el, ahol az énekesnő állítása szerint öngyilkossági kísérletek miatt tartották állandó megfigyelés alatt. Sinead O’Connor már a fia eltűnésekor felháborodásának adott hangot, a kórház felelősségét emlegette és pereket helyezett kilátásba, mert érthetetlennek tartja, hogyan tudott egy önveszélyesség miatt bent tartott fiatal a zárt területről megszökni. 

A visszavonulását tavaly bejelentő Sinead O’Connor Shane nevű fia a zenész Donal Lunnytól született, ám a gyerek világra jövetele után nem sokkal a pár elvált. Az énekesnő összesen négyszer házasodott és négy gyereke van. Sinead O’Connor korábban maga is eltűnt, akkor öngyilkosságtól tartottak.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(The Sun)

(Kiemelt kép: Andrew Chin/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top