nlc.hu
Sztárok

Tudatosan kerüli a nyilvánosságot Dobó Kata és Szente Vajk

Dobó Kata és Szente Vajk emiatt nem vállalják fel a szerelmüket

Egyikük sem beszélt még a másikról, sőt egyetlen közös fotó sem látott róluk napvilágot.

Szente Vajk rendezte Dobó Katát a Játékszínben bemutatott A dominógyilkosság című darabban, akkor kerültek közelebb egymáshoz. Kapcsolatuk azóta is tart, és ráadásul nagyon boldogok is együtt, ám ebből a nyilvánosság semmit sem tapasztal – írja a BEST magazin.

Dobó Kata és Szente Vajk

Tudatosan kerülik a nyilvánosságot – Kép: nlc-montázs, képek forrása: (b): Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub; (j): MTI/Szigetváry Zsolt

A bimbózó románcról szóló híresztelések már több hónaposak, ám az azóta eltelt időben egyikük sem kommentálta, hogy valóban együtt vannak. Csupán kollégák vagy egy-két ismerős nyilatkozott olykor szűkszavúan a románcról. Pedig nagyon is harmonikus a 47 éves színésznő-rendező és a 40 éves színházi rendező szerelme, a pár azonban még a leghétköznapibb szituációkban is kerüli a feltűnést. Úgy hírlik, Dobó Kata tiszteletben tartja párja zárkózott személyiségét.

A BEST magazin értesülései szerint a színésznő nagyon boldog a kapcsolatban, és büszke tehetséges, sikeres párjára. Ugyanakkor Szente Vajk az első olyan férfi Dobó Kata életében, akit nem vezet be a baráti társaságába. Inkább kettesben töltik az időt.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Dobó Katáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top