nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella a nehézségekről beszélt

Rubint Rella: „Éreztem, hogy kezd kicsúszni a lábam alól a talaj”

Rella szerint mindig van megoldás.

Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella sikeres influenszerként, fitnesz instruktorként vált ismertté. Rella a saját bevallása szerint mindig arra törekedett, hogy a szakmájában minél rétegesebb tudással rendelkezzen. Ennek érdekében szerezte meg az élelmiszermérnöki diplomát, és kezdte meg a tanulmányait a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi szakán. 

„Ahhoz, hogy a munkámban is kiteljesedhessek, az IWI három tanfolyamát végeztem el: csoport fitness instruktori, fitness instruktori, illetve sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés. 2019-ben az év legjobb új edzője, 2018-ban a Joy díjat nyertem el” – írja a saját weboldalán. 

Most egy Facebook-posztjában pedig nemcsak arról mesélt, hogy milyen sikereket ért el az egyetemen, hanem arról is, hogy milyen nehézségekkel küzdött meg az elmúlt időszakban.

„Elmondhatatlan öröm látni a Neptunban, hogy mind a 14 tárgyat sikerült teljesítenem az első félévben. Az elmúlt hetekben többször éreztem, hogy kezd kicsúszni a lábam alól a talaj, hiszen egyre több megoldatlan ügy zúdult az ölembe, mint a költözés, szerződések, a programmal kapcsolatos adminisztratív munkák és távkapcsolat, új kihívások …” – írta Rella, akinek végül sikerült megugrani az akadályokat. 

Rubint Rella

Fotó: Instagram

„Úgy éreztem, hatalmas nagy teher esett le a vállamról a sikeres vizsgaidőszakkal, a költözés is kezd megoldódni, egyszóval kezdenek kitisztulni a felhők” – fogalmazott a posztjában. Rella korábban is írt már az iskolai nehézségeiről, amiért pár kommentelő kiosztotta. És nem ez volt az első eset, hogy a fitneszlady kiverte a biztosítékot a követőinél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top