nlc.hu
Sztárok

Február 6-tól jön a Sztárban Sztár

Február 6-tól jön a Sztárban Sztár

Hamarosan startol az ország házibulija.

Egyre több titokra derül fény a TV2 népszerű show-műsora, a Sztárban Sztár háza táján. Néhány nappal ezelőtt lehullt a lepel: az idei szériában Lékai-Kiss Ramóna, Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila foglalnak majd helyet a zsűri székekben, és mostantól az indulás dátumát illetően sem kell tovább találgatniuk a formátum rajongóinak.

sztárban sztár zsűri

Február 6-tól elképesztő átalakulásokat követhetnek nyomon, akik vasárnap esténként a TV2-t választják. A szórakozás a 8. évadban is garantált lesz, amelyben az eddigiekhez hasonlóan, most is 12 híresség száll majd harcba a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért. És, hogy kik lesznek azok, akiknek produkciói láttán szem nem marad szárazon a nevetéstől, vagy éppen könnyekig meghatódnak a nézők egy-egy drámaibb pillanatban, hamarosan az is kiderül!

Az ország legnagyobb házibulijának szereplői már készen állnak, de vajon kik lehetnek ők? Itt egy videó, ami alapján lehet tippelgetni az előadókra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top