nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Kulcsár Edina

Kulcsár Edina: Mélységesen elkeserítő, hogy az embereknek botrány kell

Az Instagramon osztotta meg gondolatait az elmúlt napokról.

Az elmúlt napokban sokakat tartott lázban Kulcsár Edina és Csuti szakítása, illetve a színésznő és a modell új kapcsolata. Kulcsár Edina Instagram-oldalán reagált arra, hogy milyen fokozott figyelem irányult rá az elmúlt napok történései miatt. Többek között leszögezte, ugyan a napokban hihetetlen sokan nézték meg például a profilját, de ne higgyük azt, hogy ő örül annak, hogy ezt hozta magával a sok hír, ami róla szólt. “Szerintem mélységesen elkeserítő, hogy az embereknek botrány kell és erre kíváncsiak..mert ezek a számok csak ezt bizonyítják” – írja.

Kulcsár Edina

Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

Abban az Instagram Storyban, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-t is megjelölte, azt is megjegyezi, hogy reméli azok, akik ujjal mutogattak, majd meggondolják magukat, ha az ő szemszögükből is megismerik a történteket. “Mindenesetre mi bekészítettük a popcornt. Csendben tűrünk és mozizunk még egy kicsit. Mindenkinek köszönjük a filmet, amit nem mi vetítünk…Lehet, hogy ezt most sokan nem értik, de ami késik, nem múlik” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top