nlc.hu
Sztárok

Teóriák Molnár Csilla haláláról

Sokak hisznek abban, hogy Molnár Csilla még ma is él – 53 éves lenne az egykori szépségkirálynő

Volt szerelme a mai napig gyászolja.

Hamarosan fény derülhet az igazságra, hogy miért és hogyan halt meg Molnár Csilla, akinek a fejére 1985-ben kerül fel a korona. A Tények Plusz úgy tudja, az egykori szépségkirálynő életéről és haláláról hamarosan olyan részletek látnak napvilágot, amelyek mindenkit megdöbbentenek majd.

Molnár Csilla

Molnár Csilla, az egykori szépségkirálynő a napokban lenne 53 éves – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A fiatal szépségkirálynő tragikus élete a mai napig foglalkoztatja az embereket. Molnár Csilla önkezével vetett véget az életének, a halálát a mai napig homály fedi. 53 éves lenne most. 

Sokan azt is beszélték, hogy Csilla szerelmi ügyekbe keveredett, és reklámszerződést sem kapott. Egy évvel ezelőtt óriási port kavart a tragikus sorsú szépségkirálynő volt szerelmének a nyilatkozata. Futács Károly kétszer annyi idős volt, mint Csilla. A férfi akkor elmondta, hogy nem tudja feldolgozni kedvese halálát, szerinte megakadályozhatta volna a tragédiát a végezetes napon, amikor Csilla összeveszett az apjával, aki ellenezte a kapcsolatukat. Bevette apja gyógyszereit és a halálba menekült. Búcsúlevelében állítólag azt írta: „Anyuka, nem bírom tovább!”.

A börtönben ülő testvére szerint a nővére még mindig életben van. Attila állítása szerint a nővére öngyilkosságát megrendezhették azért, hogy eltűnhessen az országból. „A titkosszolgálat által rábízott feladatokat is el kellett látnia, amely bizonyos köröket lehet, hogy megzavart. Lehet, hogy megbukott, és lehet, hogy el kellett tűnnie” – állítja a férfi.

 

A Tények Pluszban megszólaló Németh Zsolt kriminológus szerint az emberek az információhiány miatt kezdenek el összeesküvés-elméleteket gyártani.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top