nlc.hu
Sztárok

Jason Momoa akkor és most

Jason Momoa, a tengerbiológusnak készülő világsztár: így festett 21 évesen, szakáll és hosszú haj nélkül

Tudtad, hogy Jason Momoa a 90-es években elnyerte a Hawaii Év Modellje díjat? És hogy szerepelt a Baywatchban? Hoztunk róla pár érdekességet!

Jason Momoa 1979. augusztus 1-jén született Hawaii fővárosában, Honoluluban, de az amerikai Iowa állambeli Norwalk városában nőtt fel. 18 éves volt, amikor Takeo Kobayashi divattervező felfedezte, az ő hatására csöppent bele a modellkedés világába, hiszen Momoa eredetileg tengerbiológusnak készült. Magasságával, jó kiállásával pedig hamar megszerette a szakma, az 1990-es években ő nyerte el a Hawaii Év Modellje díját is.

1999-ben kapta meg első tévés szerepét a Baywatch Hawaii című sorozatban.

Jason Momoa akkor és most

Jason Momoa 21 évesen (Fotó: Evan Agostini/Getty Images)

2019-ben a Fitzy and Wippa ausztrál rádióműsorban bevallotta, bár a gyerekei hatalmas rajongói, nem szeretné, ha tudnák, hogy szerepelt a Baywatchban.

„Sok dolgot láttak már, amiben a papa benne volt, viszont a karrierem elején készült alkotásokat nem láthatják. Az újabbakat megnézhetik. Otthon sem mondjuk ki a B betűs szót! Elrejtünk ezzel kapcsolatban mindent. Meg sem történt” – mondta Momoa.

Legismertebb szerepe Khal Drogo, a dothraki vezér a Trónok harca sorozatban, valamint Aquaman a DC-moziuniverzumban.

Momoának hosszú haja és szakálla mára védjegyévé vált, sokan el sem tudnák utóbbi kettő nélkül képzelni a színészt, pedig a karrierje legelején teljesen máshogy festett.

Jason Momoa akkor és most

Momoa 2011-ben (Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

Csodálatos love story, aminek nem happy end lett a vége

Momoa és Lisa Bonet között 12 év korkülönbség van a színésznő javára, de ahogy azt megszokhattuk a sztárpároknál, ez egyáltalán nem látszik rajtuk. Momoa elmondása szerint már nyolcéves kora óta szerelmes volt Lisába, onnantól kezdve, hogy megpillantotta őt a tévében. Végül az álma valóra vált, amikor 2005-ben egy közös ismerős segítségével találkozott Lisával és elhívta randizni. A pár 12 év együttélés és két gyerek után házasodott össze 2017-ben, pár nappal ezelőtt pedig bejelentették, külön folytatják – jelentette be a Trónok harca és az Aquaman sztárja az Instagramon.

Jason Momoa akkor és most

Jason Momoa és volt felesége, Lisa Bonet (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

„Házastársként elválnak útjaink. Ezt nem azért jelentettük be, mert úgy gondoljuk, hírértékű, hanem azért, hogy méltóságteljesen és őszintén éljük az életünket. A szeretet nem múlt el közöttük, de más módon él tovább. Felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akik igazán vagyunk” – fogalmazott közös közleményükben Jason Momoa és Lisa Bonet.

A színésznek és feleségének két közös gyereke született, a 14 éves Lola és a 13 éves Nakoa-Wolf.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top