nlc.hu
Sztárok
Szorongással küzd Csonka András

Szorongással küzd Csonka András

Nehezen kezeli a stresszt, korábban szorongásgátlót is szedett a színész.

Csonka Andrásnak mindennap meg kell felelnie az elvárásoknak, és ez sok stresszel jár. Mára azonban sikerült a megfelelő technikákat elsajátítania a stresszes helyzetek kezeléséhez. Csonka nemrég csatlakozott egy kampányhoz, ami a fiatalok mentális egészségét támogatja. Szívügyének tekinti ezt, mert tudja, mennyire nehéz helyzetben vannak a kamaszok – írja a Blikk.

Csonka András

Csonka András a West Side Story tavaly díszbemutatóján (Fotó: Profimédia)

Szerinte a kamaszkori bizonytalanság csökkentéséhez jól jön a stabil családi háttér, ami sajnos nem mindenkinek adatik meg. Ezzel a kampánnyal szeretnék megmutatni a fiataloknak, hogy van kihez fordulni. Ő szeret kiváló műsorokat vagy előadásokat készíteni, ugyanakkor ez jókora stresszel jár. Emiatt előfordult, hogy rövid ideig szorongásgátló tablettákat is szedett, de nem drasztikus szereket, és viszonylag gyorsan abba is hagyta a szedésüket. Rajta a sport, az autógén tréning és az agykontroll tudott segíteni, valamint pszichológushoz is járt, hozzátéve, hogy ma már egyre elterjedtebbnek számít szakember segítségét kérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top