nlc.hu
Sztárok

Tóth Angelika várandós

Babát vár a Keresztanyu Laurája, Tóth Angelika

Még nem tudni, hogy Harangozó Laura élete hogyan alakul majd Makkosszálláson.

Babát vár a Keresztanyu című sorozatban a Harangozó Laurát alakító Tóth Angelika – számolt be a Fókusz. A 30 éves színésznő sokáig nem akart gyereket, a párja pedig ezt elfogadta. Az esküvő után azonban minden megváltozott.

Tóth Angelika

Tóth Angelika várandós (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Kisbabánk lesz, augusztus 2-ra várjuk” – árulta el a fiatal színésznő, aki boldogon mutatta a Fókuszban az első ultrahangfotót. „Ez egy nagyon-nagyon várt baba, nagyon tervezett. Nagyon szerettük volna már. Amikor elkezdtük forgatni a Keresztanyut, akkor mentem férjhez, úgyhogy igazából egy picit várható is volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik” – mondta Tóth Angelika, aki férjével tavaly decemberben vágott bele a babaprojektbe, a baba pedig azonnal jönni akart. Most a 14. hétben van és jól viseli a terhességet. Sőt már az is kiderült, hogy kislányuk lesz, teljes a boldogság.

Angi kollégái tudták, hogy tervben van a baba, de a jó hírrel legtöbben most szembesülnek. Kérdés, hogy mi lesz a Keresztanyuval. „Még nagyon sok minden fog történni ebben a 3. évadban. Meglepő dolgok. Még nem tudom, hogy milyen módon lesz beépítve a történetbe. Annyit tudok, hogy be lesz építve, aminek nagyon örülök” – árulta el a sorozatsztár.

Tóth Angelika

Tóth Angelika Hunyadi Mátéval a Keresztanyuban (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Tóth Angelika feltűnt korábban már más sorozatokban és színházban is játszik, többek között ő Sophie a Mamma Mia című musicalben.

Még több babaváró sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top