nlc.hu
Sztárok

Ezzel a számmal indul az Ocho Macho A Dalon

Dalpremier az nlc-n: az Ocho Macho visszabillentené felfordult világunkat

Egy hiánypótló szerzeménnyel tért vissza Magyarország egyik legkeresettebb zenekara, az Ocho Macho segítve kicsit a tengelyére visszabillenni felfordult világunkat. A „Lazulj bele” A Dal 2022 színpadán debütál először élőben.

Évekkel ezelőtt született az Ocho Macho új dalának üdítő zenei alapja, amihez végre megtalálták a hozzá méltó szöveget és hangszerelést. „Már egy ideje cipeltem magammal Bakonyi Bálint által szerzett dalkezdeményt és kerestem a megfelelő alkalmat, hogy ezt továbbgondoljuk az együttessel. Szerettünk volna indulni az idei A Dal műsorában és hirtelen beugrott ez a szám, pillanatok alatt »kigurult belőlem« a refrén és a szöveg is” – meséli a frontember, Kirchknopf Gergő.

ocho macho

Ocho Macho klippremier az nlc-n (Fotó: Magneoton)

A ‘Lazulj bele’ végső formáját elérve a banda első platina-minősítésben részesült lemezének, az „El mundo fantastico” önfeledt, vibráló hangulatához tértek vissza. „Nem akar zenei zsenialitásokat megmutatni, a maga egyszerűségében üzeni, hogy örüljünk a hétköznapoknak, hiszen óriási volt a feszültség és még kicsit tart is, de mint tudjuk, a feszülésből szakadás lesz” – foglalja össze Gergő a szerzemény fő üzenetét.

Hallgasd meg a dalt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top