nlc.hu
Sztárok

Így becézik Kamilla hercegnét Vilmos gyerekei

Így becézik Kamillát Vilmos herceg gyerekei

Kamilla unokáiként szereti György és Lajos herceget, valamint Sarolta hercegnőt.

Nyilvánvalóan nem a titulusaik alapján szólítják egymást a királyi család tagjai, ha egymás között vannak. Korábban Meghan Markle mesélt arról, hogy a férjét Haz-nek hívja otthon. Vilmos herceg gyerekkorában Garynek hívta a nagymamáját, Erzsébet királynőt, akit a család egyébként Lilibetnek becéz.

A fiatalabb generáció is érdekes, néhol vicces beceneveket talált ki a család többi tagjára. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg néhai nagymamájukat Granny Dianának, azaz Diana nagyinak, a papájukat pedig Grandpa Wales-nek, azaz wales-i papának hívják. 

Korábban Kamilla és Károly herceg is beszéltek arról, hogy bár a hercegné nem a nagyija a gyerekeknek, imádja őket és sajátjaként tekint rájuk. Valószínűleg a kicsit is így érzik, hiszen Kamilla is kapott egy cuki becenevet tőlük. Károly felesége elárulta, György herceg először GaGának hívta, amikor elkezdett beszélni, ez pedig rajta ragadt, és most már Vilmos két, fiatalabbik gyereke is így becézi – írja a The Sun.

kamilla hercegné

Kamilla hercegné (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top