nlc.hu
Sztárok

Szabó Simont beidézték

Szabó Simont fehérorosz bíróságra idézték be

A színész elképesztő története a műsorvezetőket is meglepte.

Szabó Simon a Manna FM (Reggeli Manna) vendégeként mellett mesélt többek arról is, hogy imád utazni, azonban az utasszállító repülőket ki nem állhatja, így mindenhová kocsival megy. Egy alkalommal Minszkbe utazott az egyik kollégájával egy színdarab miatt, a kocsiban pedig díszleteket szállított.

szabó simon

Szabó Simon elképesztő története (Fotó: Smagpictures)

„Visszafelé nem kérték el a vámáru-nyilatkozatot, és úgy jöttem haza, hogy semmit nem pecsételtek le, látták, hogy fullon van az autó, mégsem kértek el semmit. Egyszer csak jött egy idézés Magyarországon a színházhoz, hogy jelenjek meg Minszkben a bíróságon. Mondtam, hogy kizárt dolog, hogy kimenjek, ki tudja, utána mi jön. Nem mentem ki, aztán lefotóztuk egyesével az összes cuccot, ami megvolt nekik, hogy mit vittünk ki, és azt eljuttattuk hozzájuk. Marha nagy pénzbüntetést kaptunk, amit már nem is tudom, hogy ki fizetett ki” – idézte fel a kalandot Szabó Simon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top