nlc.hu
Sztárok

Cicciolina nem tudja, hová temették a testvérét

Cicciolina máig nem tudja, hová temették a testvérét

Miután kitiltották öccse temetéséről Cicciolinát, máig nem közölték vele, hol nyugszik a testvére.

Január elsején agyvérzés miatt elhunyt Staller László, Cicciolina, azaz Staller Ilona 65 éves öccse. Közel álltak egymáshoz, ezért az Olaszországban élő hírességet nagyon megviselte testvére elvesztése, sokat fogyott az elmúlt napokban, és nyugtatókat szedett.

A gyász mellett Cicciolinának azzal is meg kellett birkóznia, hogy testvére fia, Laci kitiltotta őt a temetésről. Az egykori felnőttfilmes a Blikknek beszélt arról, hogy azt sem tudja, melyik temetőben nyugszik a testvére.

Nagyon bánt, hogy azt sem tudom, mikor és hova temették az öcsémet, Pityut, merthogy én mindig így hívtam őt, ez volt a beceneve. Semmit nem közöltek velünk, csak megmondták, hogy nem lehetünk ott a szertartáson. Azt sem tudom, hol nyugszik a testvérem. Ez felháborító!

– mondta feldúltan Cicciolina.

Cicciolina azt sem tudja, hová temették a testvérét

Cicciolinát nagyon megviselte testvére elvesztése (Fotó: Sajtóklub)

Ráadásul László fia nemcsak őt, hanem édesapja másik testvérét, Staller Valériát sem hívta meg a búcsúztatóra. Sőt, Valériának egy másik tragédiával is meg kell küzdenie: „Január elsején az öcsém, László halt meg, 4-én pedig a férjem. Sokkot kaptam, így indult az évem. Csak a bánat maradt utánuk” – mondta Valéria.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top