A 37 éves Scarlett Johansson második gyermeke születése után pár hónappal is kirobbanó formában van

Németh Orsi | 2022. Február 04.
2021 novemberében lépett először vörös szőnyegre második gyermeke születése után Scarlett, akitől mindenkinek leesett az álla.

35. alkalommal rendezték meg a közelmúltban az Annual American Cinematheque Awardsot, ahol Scarlett Johanssont díjazták a filmes munkásságáért.

A színésznő a vörös szőnyegre egy fehér Versace blézerben és nadrágban pózolt, a felsőjét kövekkel díszítették. A szettje kiemelte formás és nőies alakját. A sztár 2021 augusztusában adott életet kisfiának.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

2021 júliusában a Page Six több forrásra hivatkozva közölte, hogy Johansson várandós, akkor ezt férjével még nem erősítették meg. Egy hónappal később született meg a kisfiuk, aki a színésznő második gyermeke. Scarlett Johansson házastársa azt is elárulta, hogy gyermekük a Cosmo nevet kapta, azonban többet nem osztottak meg a kicsiről. A sajtót pedig megkérték, hogy ne hívogassák őket a babával kapcsolatban, hiszen most nyugalomra van szüksége a családnak.

Fotó: Morigi/Getty Images

A Fekete Özvegy magánélete legalább annyira mozgalmas, mint a filmes karrierje. Első férjével, Ryan Reynoldsszal igazi álompárt alkottak , de a házasságuk 3 év után, 2011-ben véget ért. Ezután a francia magazinszerkesztő, Romain Dauriac jött a férjek sorában, akivel 2 évig voltak házasok, és egy kislányuk született: Rose Dorothy, aki most már 7 éves. A színésznő harmadik férje, Colin Jost komikus.

Kiegyensúlyozott magánélet, sikeres karrier

A kamasz lányból néhány év alatt Hollywood egyik legszebb és legstílusosabb színésznője lett, de az idén 37. születésnapját ünneplő Johansson nem ragadt le a szőke bombázó szerepénél: a szolgálólánytól kezdve a nyomozón át a szuperhősig rengeteg szerepben kipróbálta magát a vígjátéktól a drámáig. Emlékezetes filmjei között van a 17. században játszódó Leány gyöngy fülbevalóval, A sziget Ewan McGregorral, a Fekete Dália, a Lucy és A másik Boleyn lány. Sok rendező rajong érte, többek között Woody Allen is, aki vele forgatta a Fülest, a Match Pointot és a Vicky, Cristina, Barcelonát. Sofia Coppola is felkérte az Elveszett jelentés női főszerepére, és a mozi akkora siker lett, hogy a film 3 Golden Globe-díjat kapott, Johansson pedig a legjobb színésznőnek járó BAFTA-díjjal térhetett haza.

Imádja a magyarokat

Mint sok híres hollywoodi sztárnak, Johanssonnak is szép emlékei vannak Magyarországról. Nem a Fekete Özvegy volt az első film, amit itt forgatott: szerepelt a Budapesten játszódó, Gárdos Éva rendezte Amerikai rapszódia című filmben is, és amióta hazánkban járt, azóta vágyott vissza, mert egy, az nlc-nek adott interjúban elmondta, imádja a magyarokat. A Gárdos életéről szóló filmért Johansson megkapta a legjobb fiatal művésznek járó díjat.

(Nyitókép: Getty Images)

Exit mobile version