nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi a mediterrán diétáról

Schobert Norbi: A mediterrán diétára a magyaroknak nincs pénze

A fitneszguru szerint a mediterrán diéta nálunk egyszerűen drága és betarthatatlan.

A mediterrán diétát már ötödik éve képtelenség kiütni a nyeregből, egy amerikai szakértői csoport szerint ez a világ legjobb étrendje, mivel ez a legideálisabb a szervezetünk számára. Schobert Norbi szerint ez a diéta Magyarországon csak a felső tízezernek megfizethető, ők meg pont nincsenek elhízva. A fitneszguru úgy véli, a kutatás csak annyit állapított meg, hogy gazdagnak lenni egészséges, a mediterrán országokban ugyanis teljesen mások a körülmények és a jövedelmek is.

Schobert Norbi

Schobert Norbi A Konyhafőnök VIP-ben (Fotó: Sajtóklub)

„A hagyományos magyar étrenddel nincsen semmi gond, a szénhidrát-fogyasztással viszont annál inkább, azt ötödére kellene csökkenteni” – jelentette ki a Fókuszban Schobert Norbert. Véleménye szerint a magyar embernek elég lenne, ha kevesebb süteményt, kenyeret és szénhidrátot enne.

A fitneszguru úgy véli, minden diéta működik, amit betartanak; a napi 4-5 óra tévézést pedig szerinte sporttal kellene helyettesíteni.

Olvass még Schobert Norbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top