Sztárok
Szponzorált tartalom

Ajándékozz Szabadtéri-élményt Valentin-napra! (X)

Lélegzetelállító látvány, sodró dallamok, egy örökké tartó közös élmény a Tisza-parti nyáréjszakában… A Szegedi Szabadtéri Játékok idén is számtalan lehetőséget kínál azoknak a pároknak, akik egy jó előadással ünnepelnék szerelmüket.

Ajándékozz Szabadtéri-élményt Valentin-napra! (X)

A Dóm téren és az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is 4-4 izgalmas előadás vár 2022-ben, az évad újdonságaként pedig 5 színvonalas koncertet is meghallgathatunk a liget fái között. A magával ragadó programok bármelyike remek ajándék a szerelmesek napjára, a Szabadtéri Valentin-napi bérletakciójának köszönhetően pedig akár több estényi szórakozással is meglepheted kedvesedet!

Ajándékozz Szabadtéri-élményt Valentin-napra! (X)

A Dóm Fesztivál Bérlet 1. két, sodró lendületű zenés előadásra invitál: a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Szabadság, szerelem! – Petőfi, a vitéz tánc-szín-játéka legnagyobb költőnk szenvedélyes életútját eleveníti meg július 2-án; a  Mamma Mia! pedig világhírű slágerekkel, tengerparti hangulattal vár július 16-án a Madách Színház előadásában.
A Dóm Fesztivál Bérlet 2. ajánlatával a nagyszínpad nyitó- és záróelőadásának vendégei lehettek! A Szabadság, szerelem! – Petőfi, a vitéz első alkalmához ebben az esetben a Szabadtéri vérpezsdítő  évadbúcsúztató dzsesszpartija párosul a Chicago augusztus 20-i előadásának köszönhetően.
Emellett két estén át, július 29-én és 30-án Verdi gyönyörű operája, a La Traviata is látható lesz az ország legnagyobb csillagtetős színpadán.

Ajándékozz Szabadtéri-élményt Valentin-napra! (X)

A Dóm tér zenés nagyprodukciói mellett az újszegedi színpad műsorán is szenvedélyes musicalek, csavaros krimi és vérbő komédia vár 2022-ben.
Az Újszegedi Premier Bérlettel a liget árnyas lombjai alatt tölthetitek az egész, forró nyarat. Az itteni bemutatók sorát a PS Produkció magával ragadó musicalje, a Sakk nyitja június 24-én, majd július 22-én A dominógyilkosság című feszült krimi érkezik valódi sztárszereposztásban a Játékszín előadásában. Augusztus 6-án az Omega és a nagy ívű szerelmi történetek rajongói örömére az ExperiDance a Gyöngyhajú lány balladája című, látványos musicalt hozza el, augusztus 19-én és 20-án pedig a Veres1Színház előadásában az Anconai szerelmesek varázsolnak hamisítatlanul pikáns olasz hangulatot az újszegedi színpadra.
Az Újszegedi Koncert Bérlettel pedig a zenés estek mindegyikét élvezhetitek végig, kezdve a Boban Markovics Orkestar fergeteges június 22-i koncertjével. Ezt követően a Budapest Bár gondoskodik majd a remek hangulatról július 6-án; majd 20án Dés László és vendégei, Básti Juli és Nagy Ervin muzsikájára bújhattok össze a liget fái alatt. Augusztus 10-én este Presser Gábor, Karácsony János és a Csík zenekar hívnak műfajközi zenei utazásra A dal a miénk című estjükön, végül Rost Andrea és vendégei zárják az újszegedi nyarat a világhírű szoprán sokszínűségét is megvillantó koncertshow-val augusztus 17-én.

Idén is valódi műfajkavalkád és felhőtlen szórakozás vár Szegeden! Az előadásokra a jegyek és bérletek már kaphatók személyesen a Fesztivál Jegyirodában és online egyaránt. Nézz körül a www.szegediszabadteri.jegy.hu-n, és biztosítsd még ma a romantikus nyárestéket!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top