nlc.hu
Sztárok

Németh Kristóf lőni tanít

Németh Kristóf tanítja lőni Rácz Gergőt

Az énekes megkérte a színészt, hogy vezesse be a sportlövészet rejtelmeibe.

Németh Kristóf már gyerekként nagy sikereket ért el sportlövészetben, három egymást követő évben országos bajnok lett. Amikor azonban választania kellett a színészet, méghozzá egy főszerep és a sportlövészet között, végül az előbbi mellett döntött. Felnőtt fejjel ismét visszatalált ehhez a sporthoz, pár éve újra versenyszerűen űzi, és most Rácz Gergőt is rávette, hogy tartson vele a lőtérre.

németh kristóf rácz gergő

Fotó: Forgács Bea

A két előadó Gergő legújabb, hamarosan megjelenő ‘Céltábla’ című klipjében együtt szerepel majd. Hogy ott milyen szerepe van a fegyvereknek, ezt a poént egyelőre nem lövik le, de az biztos, hogy izgalmakban nem lesz hiány. Kristóf és edzője, Ferenc Gábor bevezették az énekest a lövészet rejtelmeibe, a különleges sportágban pedig igazi tehetségnek bizonyult Gergő.

„Nagyon élveztem a gyakorlást, teljesen ki tudtam kapcsolni közben” – mondta Gergő, és hozzátette, annyira megtetszett neki a lövészet, hogy szeretne a jövőben is foglalkozni ezzel a sporttal.

németh kristóf és rácz gergő (1)
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top