nlc.hu
Sztárok

Singh Viki a hialuron feltöltésről

Szépészeti kezelése után így változott meg Singh Viki arca

Nem plasztikai beavatkozásnak köszönheti új arcát az énekesnő.

Az énekesnő rengeteget foglalkozik kinézetével, két éve látványosan lefogyott, de azóta is folyamatosan változik. Hogy minden kételyt eloszlasson külsejével kapcsolatban, Singh Viki őszintén és részletesen mesél a kezelésekről. Elmondta, hogy hialuronsavat töltöttek a bőre alá: nemcsak az ajkaiba került a szerből, de a szeme alatti karikákat is eltüntették. Sőt, az orrát is korrigálták a módszerrel. A kezelésekre négy éve jár, és nyolchavonta újra meg kell látogatnia az orvosi rendelőt, ugyanis ennyi idő alatt szívódik fel a hialuronsav.

„Én most vállalom és nyíltan beszélek ezekről a dolgokról, mert segíteni szeretnék, és mert nem állítom azt, hogy tökéletes orral vagy szájjal születtem erre a világra” – mondta a videóban az énekesnő, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy őszintén szóljon mindazokhoz, akik figyelemmel kísérik posztjait.

Azt vallja, hogy senkiből sem lesz „műnő” attól, hogy festi a haját, műkörmöt vagy szempillát tetet fel, vagy, mert formára szedi a szemöldökét. A videóban egyébként régebbi képek segítségével megmutatja, hogy pontosan mi változott rajta a kezeléseknek köszönhetően.

Singh Viki hialuronsav

Singh Viki szépészeti beavatkozásáról beszélt (Fotó: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top