nlc.hu
Sztárok

Csalással vádolják Kozsót

Tízmilliós csalás miatt áll bíróság elé Kozsó

Az ügyészség szerint Kozsó pénzt kért egy nőtől, ám vissza már nem fizette. A zenész ügyvédje azt mondja, nincs már tartozás.

Újra bíróság elé kell állni a Kozsó művésznéven ismert Kocsor Zsoltnak. A Blikk úgy tudja, hogy a zenészt jelentős kárt okozó csalás bűntettének elkövetésével vádolja az ügyészség, amiért akár öt év börtön is járhat.

kozsó új lemeze

Kozsó (Fotó: RTL)

A hatóságok szerint Kozsó még 2015-ben kért kölcsön tízmillió forintot egy volt alkalmazottjától, a nő pedig később hiába követelte vissza a pénzt. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint a zenész arra hivatkozva kérte a pénzt, hogy abból létrehozzon egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik.

A férfi azt ígérte a sértettnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 százalékos részesedést ad neki a későbbi bevételből. A terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította – írta a törvényszék.

A Blikk elérte az épp egy stúdióban dolgozó Kozsót, aki azt mondta, neki ez túl sok és nem akar nyilatkozni. Ügyvédje, Novák Péter viszont elmondta, hogy, a kölcsönkért pénzt azóta visszafizették, de az eljárás már elindult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top