Így festett 23 évvel ezelőtt Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner

Bors Hanna | 2022. Február 14.
Az idén áprilisban 50. születésnapját ünneplő Jennifer Garnerről 23 évvel ezelőtti fotót találtunk.

Jennifer Garner New Yorkban 150 dollárt keresett egy héten beugró színészként egy darabban. 2001-ben a Pearl Harbor – Égi háború című filmben mellékszerepet kapott, ami után beindult karrierje. Láthattuk 2001 és 2006 között az ABC Alias című akcióthriller-sorozatában, ahol a főszereplőt alakította, Sydney Bristow CIA-ügynököt. Sorozatbeli munkásságával Golden Globe- és Screen Actors Guild-díjat nyert, továbbá négy alkalommal jelölték Primetime Emmy-díjra.

Jennifer Garner 1999-ben (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

A 2010-es években bemutatott filmjei közé tartozik a Valentin-nap című romantikus film, a Mielőtt meghaltam (2013) című életrajzi dráma, az Egy igazán csodás nap (2014) című vígjáték, valamint a Mennyei csodák (2016) és a Kszi, Simon (2018) című filmdrámák.

Három gyerek, majd válás

Jennifer Garner és Ben Affleck tíz év házasság után, 2015-ben váltak el. Miután tönkrement a kapcsolatuk, számos olyan hír jelent meg a sajtóban, ami arról szólt, Affleck megbánta, hogy vége lett a szerelmüknek, és nem tud Garner nélkül élni, sőt a The New York Timesnak adott interjújában elmondta, élete legnagyobb hibájának tartja a válásukat, de végül mind a ketten továbbléptek.

„Nehéz megbirkózni egy válással, megint egy újabb faktor, hogy ezt a nyilvánosság előtt kellett végigcsinálni. Viszont annyi támogatást, annyi szeretetet és megértést kaptam, amiről álmodni sem mertem. Mindezek miatt állíthatom, hogy nem is volt olyan nehéz, mint amennyire sokan aggódtak értem” – mondta Jennifer.

Fantasztikus formában van! (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images)

Jennifer Garner és Ben Affleck házasságából három gyermek született: Violet 2005-ben, Seraphina 2009-ben, Samuel 2012-ben látta meg a napvilágot.

Minta édesanya

Garner szeret főzni, kertészkedni, kirándulni és kick-boxolni, de szigorú édesanya. Legidősebb lányának például megtiltotta, hogy Instagram-oldalt csináljon. Állítása szerint, bár ő maga előszeretettel használja a közösségi platformot, nem szeretné, hogy lánya a média negatív üzenetével szembesüljön ilyen fiatalon.

„A lányom tipikus kamasz, egymást utánozzák a barátnőivel az iskolában, ezért folyamatos probléma otthon nálunk, hogy megengedjem-e neki, hogy csatlakozzon az Instagram közösségéhez. Tudom, hogy posztolni jó buli is lehet, de még nem szeretném, hogy a lányom szembesüljön ennek a világnak a nyomásával. Nem szeretném, hogy azt érezze, minden a külsőségekről szól” – nyilatkozta Jennifer az USA Todaynek.

(Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images)

Exit mobile version