nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a házasságáról

Tóth Gabi a házasságáról: „Az ilyen szeretetért megéri harcolni”

Az énekesnő és férje évfordulót ünnepelnek a mai napon.

Tóth Gabi és Krausz Gábor napra pontosan négy éve jöttek össze. Nem a Valentin-napot ünneplik február 14-én, hanem az évfordulójukat. Az énekesnő a blogjában írt a kapcsolata olyan részleteiről, amibe külső szemlélő nem lát bele. 

Gabi leírta, hogy számára a világ legszebb látványa, amikor a férje és a lánya együtt sürög-forog a konyhában, illetve elmondta, hogy rajzolni sem tudna szebbet Krausz Gábornál. „Azt szoktam egyébként mondani, hogy a Krausz olyan szép, mintha én rajzoltam volna. De tényleg, ha anno a kezembe adtak volna egy ceruzát és azt mondták volna, hogy rajzoljam le álmaim pasiját, ilyet pingáltam volna, az tuti” – írja.

Az énekesnő a férje belső tulajdonságait is részletezte. Kiderült, Gábor nehezen beszél az érzéseiről, ha történik vele valami rossz, akkor inkább bezárkózik. „Gábor nagyon zárkózott ember, nehezen nyílik meg. Ha valami bántja, akkor ő bezárkózik a saját világába és senkit nem enged be. Engem is kizár, nem kommunikál. Ez nagyon bánt. A kapcsolatunk elején még nehezebb volt, napokig rágtam magam, hogy vajon miattam van-e, de mostanra kicsit könnyebben kezelem. Persze most sem értem, mert én az ellenkezője vagyok, ami bánt, azt kiüvöltöm magamból, azt jónapot. Fél óra múlva már túl vagyok rajta. Én haragot sem tudok tartani. Gábor tud. Kettőnk közül ő a sértődékenyebb. Van, hogy megbántódik valamin és napokig nem szól hozzám, átnéz rajtam. Csak akkor mondja el, mi a baja, amikor már túl van rajta, és akkor derül ki, hogy én nem is tudom, miről beszél. Az öröm sem látszik rajta soha, ami legalább ilyen bosszantó. Ő az a »belül bont pezsgőt« típus.”

Gabi a súrlódások ellenére imádja a férjét, bármit megtenne a kapcsolatukért. Az ilyen szeretetért megéri harcolni, megéri kompromisszumokat kötni, elfogadni azt a bizonyos semmi dobozt. Az ilyen szövetség nagyon masszív alapra épül, ami kibírja az esetleges viharokat, és el nem sodorhatja egy orkán sem. Én ezt érzem, amikor a házasságunkra gondolok, és hálás vagyok Istennek, hogy megtaláltam a társamat.”

tóth gabi krausz gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top