nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár: Ne-Yo üzent Vavra Bencének

Sztárban sztár: Vavra Bencének üzent Ne-Yo, miután a második adásban őt alakította

Instagramon beszélgettek.

Vavra Bence a Sztárban sztár második adásában Ne-Yo-t alakította, méghozzá az ikonikus Closer című dalt adta elő. Nagy sikere volt a stúdióban és a nézők között is, hiszen csont nélkül továbbjutott. Bence a műsor után posztolt egy képet, amelyben megjelölte az amerikai énekest, aki egyből írt neki az Instagramon. A fotót itt meg tudod nézni. 

„Hatalmas kihívás volt, de nagyon jól sikerült. Kiraktam egy képet, ahol megjelöltem Ne-Yo-t is és egyszer csak azon kaptam magam, hogy a semmiből rám írt és mondta nekem, hogy dolgozzunk együtt. (…) Sosem gondoltam volna, hogy maga Ne-Yo fog rám írni Instagramon. Úgy voltam vele, hogy a magyarok biztosan kicsit jobban megismernek a műsor alatt, de hogy pont Ne-Yo, azt álmomban sem hittem. (…) Egyelőre még a Sztárban sztárra fókuszálok, de amikor ilyenek történnek azok könnyen felemelnek kicsit a földről. De első a műsor!” – mondta a Borsnak az énekes.

vavra bence

Vavra Bence Ne-Yo-ként (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top