nlc.hu
Sztárok

Tücsi az anyaságról beszél

Így változtatta meg az anyaság Tücsit

Tücsi megtanult következetesnek lenni a kislánya mellett.

Lassan hároméves lesz Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi kislánya, Nara. A modell és sportoló párja előre eltervezték, hogy lazán veszik majd a szabályokat, ami a gyereknevelést illeti. Kapcsolatukban korábban sem voltak jellemzőek a viták, és szerették volna, ha ez az állapot továbbra is fennmarad. Nem pontosan így történt.

„Amint megszületett a Nara, anyatigrissé váltam, szegényt mindennel terrorizáltam. Ha egy picit hangosabb volt, ha nem hallotta, amit kértem… Úgyhogy ez a lazaságom eltűnt” – mondta a Fókusznak Tücsi, de azt is megmagyarázta, hogy a fő szempont számára gyereke boldogsága volt mindig is.

Tücsi kislánya Nara

Tücsi és Nara (Fotó: Instagram)

„Nagyon kritikus szeretnék lenni magammal, hogy biztos, hogy boldog gyerekkora legyen. Minden úgy legyen, ahogy neki jó. Szerintem ezt egy picit túlzásba vittem és ezáltal ez a lazaságom abszolút elmúlt. De azt veszem észre magamon az elmúlt 2-3-4-5 hónapban, hogy most már nagyon jól elvagyunk, nagyon jól egymásra vagyunk hangolódva hárman is. Most újra talán az a Tücsi vagyok, aki az anyaság előtt voltam” – részletezte Tücsi.

A modell örül, hogy az elmúlt három évben tudta tartani magát az elveihez. Az anyaság következetessé tette: bár engedékeny is, és hagyja, hogy kislánya felfedezze a világot, ugyanakkor több olyan szabály van, amit mindenkinek be kell tartania.

„Vannak alappillérek, amiket nagyon szem előtt tartok, például, hogy nem eszünk édességet, nem néz tévét. Vagy, hogy legyen egy napirendje, mert azzal az ő életét, meg a mi családunk életét is megkönnyítem. Régen aztán tényleg szanaszét voltam, ami éppen történt, nekem az tökéletes volt” – mondta az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top