nlc.hu
Sztárok

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor lánya, a 23 éves Janka színésznőnek állt

A 23 éves Janka le sem tagadhatná édesanyját, ugyanis Janza Kata kiköpött mása.

Janza Kata és Pintér Tibor egy véletlen találkozásnak köszönhetően szeretett egymásba a színművészeti egyetemen még az 1990-es években. Bár házasságuknak válás lett a vége, a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, ráadásul örökre összefűzi őket közös lányuk, Janka is.

Janza Kata szerint külsőre nagyon hasonlítanak Jankával, de belső tulajdonságaik merőben eltérnek egymástól. Szerinte lánya sokkal megfontoltabb és következetesebb nála, ez különösen akkor ütközik ki, amikor kisebbik gyermeke, Samu neveléséről van szó.

Janka három évig tanult jogásznak, de végül úgy döntött, hogy szülei nyomdokába lép, és színésznőnek áll.

„Nagyon sok olyan tényező volt, ami elvezetett idáig. Előző szakmámban nagyon sokszor magányosnak éreztem magam, meg azt, hogy ez nagyon nem én vagyok, nagyon nincs ehhez közöm. Tényleg olyan volt, mint egy csettintés, egyszer csak kijelentettem, hogy nem” – mesélte korábban Pintér Janka a Reggeliben.

„Azt éreztem abban a pillanatban, hogy az egyetlen dolog, amivel tudok segíteni, hogy szeretem. Meghozott egy döntést egyedül. Aztán egy kicsit szakember segítségét is kértük, aki elmondta Jankának, hogy ezt neki kell megvívnia, kimondania és felvállalnia” – mondta Janza Kata, aki azt is elárulta, hogy Janka színészi tehetsége leginkább néhai apai nagyapjára, idősebb Pintér Tiborra emlékezteti őket, hiszen lányuk szíve nem a zenés színház felé húz, a drámai darabokban érzi igazán otthon magát.

Édesapjával is kitűnő a kapcsolata

Az apa-lánya páros nagyon jó kapcsolatot ápol. Pintér Janka korábban arról is mesélt a Jakupcsek Pluszban, hogy gyakran nézik édesapja barátnőjének.

Pintér Tenya és lánya, Janka

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

„Apa szokott ezzel poénkodni, de az a szerencséje velem, hogy veszem a lapot, és én is előadom, hogy a barátnője vagyok. Egy idő után azért rájönnek, hogy itt valami nem stimmel, mert véletlenül elszólja magát, hogy »Kislányom, milyen popcornt kérsz?« Körülbelül olyan tíz percig simán elhiszik, hogy nem a lánya vagyok” –  árulta el korábban Pintér Janka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top