nlc.hu
Sztárok

Gábor Zsazsa özvegye kitagadná az adoptált fiát

Gábor Zsazsa özvegye kitagadná az adoptált fiát

Frédéric von Anhalt szerint a fiú nem teljesíti az ígéreteit.

Gábor Zsazsa özvegye a TMZ-nek elmondta, hogy a fiú adoptálása, még ha az hivatalosan is végbement, csak egy show-elem volt az Adults Adopting Adults című valóságshow-jához.  A magyar származású hollywoodi díva özvegye, Frédéric von Anhalt herceg december 20-án fogadta örökbe Kevin Feuchtot, aki így Gábor Zsazsa 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyonának várományosává vált.

„Amennyiben Kevin halálomig ápol és segít, ő lesz az örökösöm… Nincsenek saját gyerekeim, és a pénzt nem tudom magammal vinni a sírba. Ha nincs örökös, akkor az államra szállnak a millióink” –  mondta akkor Von Anhalt.

A férfi most azt mondta a TMZ-nek, hogy dühös a fiúra, mert szerinte nem viselkedik megfelelőlen, ezért is szeretné megsemmisíttetni az örökbefogadásról szóló papírt. Kevin állítólag egy afrikai utazást szervez a barátnőjével, ahelyett, hogy az özveggyel és annak ügyeivel törődne.

Frédéric Prinz von Anhalt

Frédéric Prinz von Anhalt és Kevin Feucht (Fotó: Getty Images)

Szerinte Kevin ugyan rendes srác, de túl fiatal még, éppen ezért vette fontolóra, hogy az eddigi hat adoptált fiúnál egy idősebb lány örököst szeretne. Állítja, hogy ha a bíróságon alaposan megindokolja, és akkor viszonylag könnyen felbontható egy adoptálás. Bizonyítani tudja, hogy Kevin szinte sosincs mellette, állandóan utazgat, és nem úgy viselkedik, ahogyan egy támogató gyereknek kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top