nlc.hu
Sztárok

Volodimir Klicskó exfelesége, Hayden Panettiere nyilatkozott

Volodimir Klicsko exfelesége, Hayden Panettiere: „Imádkozom a családomért és barátaimért, akik Ukrajnában harcolnak”

Klicskóval élt a közös lányuk Ukrajnában.

Hayden Panettiere és Volodimir Klicsko 2013-ban ismerték meg egymást, még abban az évben sor került az eljegyzésre is, egy évvel később pedig a színésznő már közös gyermeküket hordta a szíve alatt. Hayden ekkor 24, míg az egykori ökölvívó 38 éves volt. 2018-ban véget ért a kapcsolatuk, azóta a lányuk az édesapjával élt Ukrajnában. Az egyre súlyosbodó ukrán-orosz konfliktus miatt azonban úgy döntöttek a szülők, hogy a gyereknek biztonságosabb Amerika, így még a háború kitörése előtt elhagyta az országot. A színésznőt sokan kérdezték, hogy milyen érzések kavarognak benne, ezt pedig egy hosszabb bejegyzésben osztotta meg.

„Személyesen is tapasztaltam az ukrán emberek erejét, akik elképesztően harcoltak a szabadságukért és szenvedélyesen védték hazájukat az évek során. Szégyen, amit Putyin művel. Ez a horrorisztikus történelmi pillanat ijesztő üzenettel bír: olyannal, ami szerint rendben van ezen a napon, 2022-ben háborgatni a szabad emberek jogait és lehetővé teszi, hogy az olyan autokraták, mint Putyin, azt csinálják, amihez csak kedvük van. Imádkozom a családomért és a barátaimért, mindenkiért, aki harcol. Bárcsak több segítségetek lenne és én is ott harcolhatnék veletek. Mi, akik nem lehetünk ott, össze kell fognunk, szolidaritást vállalni az ukrán néppel és támogatni őket, ahogy csak tudjuk” – írta Hayden Panettiere, aki további tájékoztatást is ígér.

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top