nlc.hu
Sztárok

Pataki Zita új frizurája

Pataki Zita teljesen más az új frizurával

A tévésnek jól áll az új haj.

Pataki Zitának az utóbbi időben nagyot változott az élete, ugyanis az időjárásjelentés mellett már coachként is tevékenykedik, kamaszokat segít át a nehéz időszakokon. Erről így nyilatkozott:

„Egy régi, de mégis új szerepemben is megtalálhattok, ha szükségét érzitek. Néző, asszisztens, katalizátor lehetek abban a csodában, varázslatban, amit változásnak hívunk” – írta közösségi oldalán. Több dologban változtatott, ilyen a külseje is, hiszen levágatta a haját, amiről egy képet is közzétett.

A hajszíne nagyjából megmaradt, ám a stílusa, a formája teljesen más, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Egy kommentben azt is elárulta, hogy a férje – akivel hamarosan újra összeházasodnak – mit szól a változáshoz. 

„Neki mindenhogy tetszem. Ő teljesen mást érzékel belőlem (pl. mi az idő múlását a szeretethez kötjük, nem az öregedéshez, így a ráncaimmal sincs gondja)” – írta a hozzászólások között Pataki Zita.

Aki nem emlékezne a régebbire, annak itt egy kép: 

pataki zita

Pataki Zita (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top