nlc.hu
Sztárok

Exatlon All Star: hazaért Virág András

Így várta párja a reptéren az Exatlon kiesőjét, Virág Andrást

Az Exatlon All Star legutóbbi kiesője, Virág András megérkezett Magyarországra.

Nehéz hónapok vannak a karatebajnok mögött, aki elveszítette az anyukáját, de a fájdalmas veszteség ellenére is vállalta az Exatlont. Csapattársai azonban ahelyett, hogy segítettek volna a gyászban, kiközösítették. Virág Andrást ez mind nagyon megviselte, ezért nem volt a legjobb formában, többször is párbajoznia kellett. Végül február 26-án kiesett a játékból.

„Sokan egyéni játékot űznek, nagyon csúnyán. Nekem már néhol a fair play-be sem fér bele, ahogyan egyes emberek taktikáznak. Nem esett jól, főleg az, hogy azt akarták rám fogni, édesanyám halálával mentegetőzöm, pedig nem így volt. Mentálisan akartak megtörni” – mondta Virág András.

Virág András Exatlon All Star

Virág András, az Exatlon All Star versenyzője (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A sportoló nemcsak, hogy nem láthatta kedvesét két hónapig, de kommunikálni sem tudtak, amíg versenyben volt. Mivel most neki kellett elköszönnie a műsortól, hazajöhetett Dominikáról. Szereleme cseppet sem bánta, hogy a karatebajnok kiesett, hiszen már alig várta, hogy a nyakába borulhasson. A reptéren találkoztak újra, a megható pillanatról pedig egy videó is készült, amit a lány feltöltött a közösségi oldalára.

@calderalecostanza Életem egyik legnehezebb és legboldogabb pillanata egy videóban 😔❤️ #fy #fyp #exatlonhungary @andrasvirag_karate ♬ Still Falling For You - From "Bridget Jones's Baby" - Ellie Goulding

„Életem egyik legnehezebb és legboldogabb pillanata egy videóban” – írta a bejegyzéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top