nlc.hu
Sztárok

Down-szindrómás kisfiáról mesélt Makranczi Zalán

„Amennyire mindenki, annyira ő is más!” – Down-szindrómás kisfiáról mesélt Makranczi Zalán

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia már 4 éves.
Makranczi Zalán

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös gyermeke 2017-ben született meg, és kiderült róla, hogy Down-szindrómás. A házaspár akkor közölte, hogy direkt nem csináltattak előzetesen a Down-szindrómát kiszűrő semmilyen vizsgálatot, Benjámint így is rettentően szeretik, és nem kérnek a sajnálkozásokból.

A kis Benji már 4 éves, édesapja, a Sztárban sztár műsorában zsűriző Makranczi Zalán pedig a FixTV-n beszélt a kisfiukról.

Amennyire mindenki más, annyira ő is más!

– fogalmazott Makranczi Zalán, aki szerint kisfia hihetetlen személyiség és nagyon vicces.

El is mesélt egy kedves történetet. Benjámin előre kitalálta, hogy farsangkor Tigris lesz a Micimackóból, mert imádja azt a mesét. Szinetár Dóra bejárta a várost, és végül beszerezte a megfelelő jelmezt. Aztán egy nappal farsang előtt megkérdezték Benjámintól, hogy mi lesz? „Benji ül, és mondja, hogy »Békaaa«. És néztem, hogy ezt el ne kezd, anyád öngyilkos lesz, vallást vált vagy kitér a hitéből” – mesélte a színész.

Makranczi Zalán azt is elárulta, hogy miért törölte le magát a Facebookról.

Meguntam a képmutatást. Meguntam azt, hogy senki nem azt kommunikálja, amit szeretne. Meguntam azt, hogy mindenki hergelve van mindenben, és mindenki habzó szájjal mond véleményt bármiről. (…) Egy nagy néphergelő aranykalitka a Facebook, amibe az emberek bemennek, és boldogan magukra zárják az ajtaját, ezt érzem. És ebből elegem lett

– fogalmazott Makranczi Zalán.

(Blikk)

(Kiemelt kép: smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top