nlc.hu
Sztárok

Friss fotó Hajdú Péter legkisebb gyerekéről

Hajdú Péter az egyhónapos kisfiával pózol, cuki fotón a kis Dominik

Szülei szerint az apuka vonásait örökölte.

Hajdú Péter először 3 hete mutatta meg a Valentin-napon született kisfia arcát – mégpedig egy magazin címlapján -, most pedig együtt pózol az immár egyhónapos Dominikkal. A közösségi oldalán posztolt fotót a Bors szúrta ki.

Hajdú Péter

Hajdú Péter 12 év után újra apa lett – Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó

Fotójára csak úgy záporoznak a szívecskék és a lájkok, követői és ismerősei – többek között Rubint Réka és Köllő Babett is – egyaránt olvadoznak a cuki csöppség láttán.

Mi ketten #hajdúdominik #kisfiam” – írta a tüneményes képhez Hajdú Péter.

A 46 éves tévés, akinek már van egy lánya és egy fia a Sarka Katával való házasságból – nemrég arról beszélt, hogy Dominik megszületésével teljesen átalakítja az életét, hogy minél több időt tölthessen a családjával. “Megbeszéltük a feleségemmel, hogy mostantól kezdve minden egyes fürdetésen ott kell lennem, és ott is akarok lenni. Megváltoznak a prioritásai egy embernek az évek során. Ameddig 10-15 évvel ezelőtt inkább a karrieremre koncentráltam, mostanra rájöttem, a család a legfontosabb” – vallotta be Hajdú, aki azt is elmondta, hogy nem szeretné elkövetni azokat a hibákat, amiket korábban már a másik két gyerekénél elkövetett.

Olvass még Hajdú Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top