nlc.hu
Sztárok

Vágó István már bánja, hogy a TV2-hoz igazolt sok pénzért

Vágó István: „Van az a pénz, amitől az ember anyagias lesz”

Vágó István exkluzív interjúban mesélt részletesen arról, hogy mi miatt jött el az RTL-től, és miért menesztették a TV2-től.

Egykor még a Riporter kerestetik által került képernyőre, évtizedekig politikamentes műsorokat csinált a tévéképernyőn, viszont magánemberként részt vett politikai megmozdulásokban. Vágó István többek között azt is elmesélte a több mint egyórás interjúban, hogy mióta pártelnökségi tag, azóta szabadabb lett.

Megemlítette azt is, hogyan anno, amikor eljött az RTL-től Sebestyén Balázs negatívan nyilatkozott róla, ezért volt köztük némi feszültség, viszont azóta megbeszélték a nézeteltéréseiket. A Wikipédia szerint is volt némi ellentét a két tévés személyiség között, műsorvezetőként megfelelő utódnak nevezte Sebestyén Balázst, aki szerinte jobban kommunikál nála a játékosokkal, bár a klasszikus műveltség terén állítása szerint van még mit behoznia.

 

Vágó a TV2 egyik alapítójaként is ismert, ám később kirúgták a csatornától, ezt pedig bevallása szerint csalódásként élte meg. A műsorvezető úgy véli, azért rúgták ki, mert 2010-ben megérezte az előszelét annak, ami következett és ennek hangot is adott. A TV2 után csatornát váltott, majd végül a TV2 csábította újra át őt, amelyről így nyilatkozott:

„Annyi pénzt kínált a TV2, hogy menjek át, amire nem tudtam nemet mondani. Bánom. Van az a pénz, amitől az ember anyagias lesz” – mondta Vágó, aki visszautasítja a Blikk korábbi állítását, miszerint az exműsorvezető a tartalékait éli fel.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top