nlc.hu
Sztárok

Sean Penn beolvasztaná az Oscar-díjait

Sean Penn beolvasztja az Oscar szobrait, ha a gálán nem állnak ki Ukrajna mellett

És ha az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij nem szólalhat fel.

A The Guardian írása szerint Sean Penn azt mondta, hogy szerinte az lenne Hollywood történetének legobszcénebb pillanata,  ha nem támogatnák az ukránokat az Oscar-díj átadóján. Penn kétszeres Oscar-díjas, és közölte, hogy amennyiben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nem szólalhat fel a gálán, akkor fogja magát, és nyilvánosan beolvasztja a két szobrot, amit eddig nyert az Akadémiától. 

Az orosz-ukrán háborút február 24-én kezdték az oroszok, Penn pedig az országba utazott, és a Vice-nak dokumentumfilmet forgatott, az ukrán-lengyel határhoz pedig gyalog jutott vissza. 

Sean Penn öt napja még Krakkóban volt / Fotó: Profimedia

Sean Penn öt napja még Krakkóban volt / Fotó: Profimedia

Penn közölte: imádkozik, hogy Zelenszkij felszólalhasson, és nem hiszi, hogy azok, akik a szakmájában magukat egy nagyobb jó képviselőinek tartják, olyan arrogánsak legyenek, hogy nem állnak ki az ukrán vezetés mellett. „Ha ez történik, akkor ki kell menni a teremből” – közölte.

A Guardian azt írja, hogy a gála egyik házigazdája, Amy Schumer azt mondta, hogy felvetette, hogy egy felvett videóüzenetet játsszanak be az ukrán elnöktől, de állítólag nem örültek az ötletnek a szervezők. Egyes források eközben állítják: az ukrán elnök az, aki nem akar felszólalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top