nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár: Stohl András Bangó Margitként

Stohl András Bangó Margitként a Sztárban Sztár-ban: „Ennél szenzációsabb eltűnést még nem láttunk” – áradozott a zsűri

A színész teljesen eltűnt a maszk alatt az elődöntős produkciójában.

Stohl András a nótakirálynő, Bangó Margit bőrébe bújva rittyentett hatalmas dáridót a színpadra a Sztárban Sztár 8. vasárnapi élő-show-jában.

Stohl András

Stohl András Bangó Margitként (Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó)

Stohl András produkciója hatalmas sikert aratott a zsűri körében, Kökény Attila még egy csókot is dobott a Bangó Margitnak maszkírozott színésznek.

Mutatjuk Stohl András előadását:

A zsűri maximális, 40 pontra értékelte az 55 éves színész produkcióját. Azon pedig csak ámultak, hogy mennyire felismerhetetlenné maszkírozták Stohlt.

„Eltűnt, maga Stohl András nincs a színpadon! (…) Ez zseniális! Hol van a Bandi?! Nem tudjuk” – jelentette ki a műsorvezető, Tilla.

„Nekem az tetszett a legjobban, hogy tényleg eltűntél most itt. Egyszerűen nem láttuk, hol van a Buci. (…) Maradj így! Egy csomó haknid lesz” – mondta Stohl Andrásnak Kökény Attila.

„Ennél szenzációsabb eltűnést ebben az évadban én még nem láttam. Ez valami egészen fantasztikus” – dicsérte Papp Szabi.

„A maszkmestereknek hatalmas pacsi! Az eddigi legnagyobb átváltozás. Beszélsz itt Stohl András-hangon, de nem tudom, hogy biztosan te vagy-e. Elképesztő!” – áradozott Lékai-Kiss Ramóna.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Sztárban Sztár – videó

Olvass még a Sztárban Sztár 8. versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top