nlc.hu
Sztárok

Segíteni szeretne Bereczki Zoltán is

Bereczki Zoltánt megérinti a háború, ezért segíteni szeretne

A TV2 jótékonysági gálaestjén lép majd fel az énekes.

Bereczki Zoltán is szerepelni fog az április 9-én látható Neked Énekelek című műsorban. A Hangokba zárva nem egy új szerzeménye, amit az estre is visz magával, ellenben a Mokkában elmondta, azért erre a dalra esett a választása, mert most teljesen új értelmet nyert számára.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: smagpictures)

„Valahogy azt vettem észre, hogy a pandémia után is nagyon megváltoztak a dalszövegek. Ha hosszú szünet után az ember gyakorol, akkor rájön, hogy hú, ez most nagyon mást jelent, ez a szó vagy ez a sor.” Ennél a dalnál éreztem az életemben a legtöbbször azt, hogy minden helyzetben megrázóan másról szól. Csak hogy azt mondom: A zongorán újra szól egy dal, hogy ez milyen helyzetekben, mit tud jelenteni” – mondta a színész-zenész a műsorban. 

„Nagyon várom ezt az estét, hogy egy picit mi is segíthessünk. Olvasva a történeteket, időnként elrejtem az anyuka elől, időnként elrejtem még magam elől is, nem akarom feltétlenül tudni, de az ember ilyenkor érzékeny, és valahogy a felszínre kúszik, például egy dalban” – válaszolta Zoli arra a kérdésre, szoktak-e otthon erről beszélni, és mint ismét friss apukaként, feljön benne is egy kis félelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top