nlc.hu
Sztárok

A Sztárban Sztár döntőseinek duettpartnerei

Őket kapták duettpartnernek a Sztárban Sztár döntősei

Izgalmas és meghökkentő átalakulásokra számíthatunk a fináléban is.

Nem csak egyedül, duettekben is megmutatják tehetségüket a Sztárban Sztár 8. döntősei. Marics Péter, Szekeres Adrienn, Ember Márk és Vavra Bence is gőzerővel készült a szombat esti fináléra. Duettpartnereik még ennél is jobban, egész héten megállás nélkül bátorították és biztatták a versenyzőket. 

Sztárban Sztár

A Sztárban Sztár 8. finalistái – Forrás: TV / Sztárban Sztár – videó

Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, Szekeres Adrien Wolf Katival, Ember Márk Vincze Lillával, Marics Peti Tóth Andival, míg Vavra Bence Zsédenyi Adriennel (Zsédával) lép színpadra.

Lilla a produkció fénye. Nekem csak merítkeznem kell az ő energiájából és akkor már nem lesz baj” – mondta el a Vincze Lillával való közös munkáról Ember Márk.

Marics Peti Tóth Andival egy szívhez szóló duettet ad majd elő. “Eszméletlen jó érzés” – vallotta be a VALMAR énekese arról, hogy milyen a fiatal énekesnővel együtt a színpadon állni.

Egy szuper profi előadóval megyek fel a színpadra. Azt hiszem, hogy egy hullámhosszon énekeljük a dalt, ugyanaz az energiaszintünk van” – mesélte Wolf Kati Szekeres Adrienről. A két énekesnő nem most találkozott először, a kapcsolatuk régebbre nyúlik vissza, közösen azonban még sosem álltak a színpadon.

Zséda mosollyal az arcán mesélt a Vavra Bencével való közös munkáról, és elárulta, milyen érzés együtt dolgozni. Ők egy érzelmes duettet adnak elő a döntőben. “Úgy éreztem, hogy rögtön egymásra tudtunk hangolódni” – vallotta be az énekesnő a TV2 online riporterének.

Wolf Kati, Tóth Andi, Vincze Lilla és Zséda is úgy érzi, duettpartnereik a legjobbat fogják nyújtani a nézőknek és a zsűrinek is egyaránt.

Olvass még a Sztárban Sztár 8. versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top