nlc.hu
Sztárok

Vavra Bence a Sztárban sztár győzelemről

Vavra Bence: „Több emberhez juthat el a zeném, de az igazi sikert a produktum hozza meg”

Vavra Bence lett a Sztárban sztár győztese, rengeteg nézői szavazatot kapott.

Vavra Bence nyerte meg a Sztárban sztár nyolcadik évadát. Az énekes hétről hétre kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, a döntőben pedig Sam Smith dalával tette fel a koronát a szereplésére. A nézők szerint is megérdemelte a győzelmet, ő pedig nagyon hálás a sok szeretetért, amit a közönségtől kap.

„Még most sem hiszem el, abszolút döbbenet. Keresem a szavakat. Számomra a legnagyobb visszaigazolás, amit kaphatok, hogy a nézők, a közönség értékeli, amit csinálok. Hiszen mégiscsak az ő döntésük volt. Adásról adásra próbáltam magamnak megfelelni. A kilenc hét alatt számtalan levelet, kommentet kaptam, ami folyamatosan vitt előre és energiát adott. Amikor bekerültem a legjobb négybe, már azt is nagyon nehezen hittem el. A végén pedig Petivel maradtunk ketten, egymásért is izgultunk és tudtam, ha ő nyer, akkor is örülni fogok a sikerének és fordítva is így volt. Azt gondolom, nagyon kiegyenlített volt a mezőny, mindenki a maximumot hozta ki magából minden adásban, ezért nehéz lett volna megmondani, hogy ki lesz a győztes a végén” – kezdte az nlc-nek Vavra Bence, aki barátokat is szerzett a műsor alatt.

Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk Petivel, Márkkal, és Bucival is. Beszéltünk róla, hogy elmegyünk majd együtt ide-oda és hiszem, hogy ezek a kapcsolatok idővel barátsággá alakulhatnak. Számomra a barátság nagy szó, de szerintem jó úton vagyunk afelé.

Bence az utóbbi hetekben rengeteget dolgozott, ám most nem áll le, hiszen elmondása szerint addig kell ütni a vasat, míg forró. „Most még nem érzem, hogy fáradt vagyok, de eddig nem is volt lehetőségem az lenni, hiszen nagyon feszített volt a tempó. Szerintem holnap, amikor felébredek, akkor üt majd be a fáradtság. Ettől függetlenül talpon kell maradnom, hiszen most egy húzós időszak következik, ki kell szolgálnom azokat a rajongókat, akik a műsor alatt szerették meg a zenémet.”

vavra Bence

Fotó: nlc

Az énekes eddig is népszerű volt, ám reméli, a Sztárban sztár hozzásegíti ahhoz, hogy gyarapodjon a követő-és rajongótábora. „Most már sokkal több emberhez el fog jutni a zeném, de az igazán nagy sikert a produktum hozza meg. Nincsenek véletlenek: éppen a napokban fejeztük be Malek Miklóssal és a Noord Records nevű holland kiadómmal az új dalomat, aminek az a címe, hogy Így volt szép. Mintha csak tudtuk volna, hogyan ér véget a Sztárban sztár. Ez cseng most a fülembe. Csodás hónapok voltak és ez így volt szép. Remélem ez olyan szám, ami valahol beüt: vagy a Youtube-on vagy a rádióban. Nemsokára hallható lesz és azon dolgozunk, hogy az elkövetkező időszakban minél több dalt tudjunk kiadni és vissza tudjam adni azt a szeretetet, amit az utóbbi hetekben kaptam a közönségtől.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top