nlc.hu
Sztárok
Nem mindig volt magával elégedett Petri Viktor

Duci fiúból lett igazi macsó Petri Viktor, a Keresztanyu sztárja

A színész azoknak akar segíteni, akik motivációhiánnyal küzdenek.

A Keresztanyu Karlója, Petri Viktor kihívás elé állította követőit. A színész komoly életmódváltáson ment át, ezt követően pedig nagyon szépen ki is gyúrta magát. Most az RTL Klub Reggeli című műsorában arról mesélt, hogy szeretne olyanoknak is segíteni, akik motiváció hiánnyal küzdenek. 

Petri Viktor

Petri Viktor (Fotó: smagpictures)

„Elsősorban azokhoz szólnánk, akik nem találnak motivációt, vagy egyedül nem kezdenének el edzeni. Szeretnénk őket egy kicsit motiválni ebben és terelni az egészséges élet felé – kezdte a színész. – A kihívásnak az a lényege, hogy mindennap csináljunk valami kicsit, tehát például kezdjünk el egy kicsit edzeni, aki mondjuk tényleg abszolút nem edzett, az csináljon meg napi 10 guggolást.”

Ezután Viktor azzal folytatta, hogy tökéletesen emlékszik arra, mikor döntött úgy, hogy belefog az edzésbe. „Emlékszem, még megvan a pillanat, amikor a családdal voltunk oda horgászni, és sport suliba jártam, de azért kicsit megpüffedtem. Édesanyám, mondtam hogy tök jó lenne, ha valamit elkezdenék kicsit komolyabban mozogni” – emlékezett vissza Viktor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top