nlc.hu
Sztárok

Máté Gábor Jakupcsek Gabriella megcsalásáról

Máté Gábor szégyelli, hogy megcsalta Jakupcsek Gabriellát

Máté Gábor megcsalta Albert Györgyivel az első feleségét, Jakupcsek Gabriellát, a színész-rendező most őszintén beszélt a félrelépésről.
Máté Gábor színész-rendezõ, a Katona József Színház igazgatója, a zsûri tagja a Junior Prima Díjak átadásán a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban 2021. szeptember 14-én

Máté Gábor tíz év házasság után hagyta el első feleségét, Jakupcsek Gabriellát, ráadásul nem is akárki, hanem Albert Györgyi miatt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész – aki 27 évnyi tanítás után hagyta ott a Színház- és Filmművészeti Egyetemet – felidézte, hogy a félrelépés örökre szégyenfolt marad az életében.

Mindenféle hatások érik az embert, néha egy rövidebb szoknya is elég. (…) Nem akarom a szakmára fogni, mert nem csak a színészek válnak el… Nagyon sok emberi gyarlóság övezte az életemet, és így alakult. Ez egy szégyenfoltja az életemnek, erre nem vagyok büszke

– mondta Máté Gábor a Sorok között Lutter Imrével című műsorban, amely hétfőn 23.45-kor kerül adásba az RTL Klubon.

A színházigazgató kapcsolata Albert Györgyivel végül nem futó kaland volt, a 14 éve elhunyt tévés öt évig a felesége is volt.

Jakupcsek Gabriella sokáig nem beszélt a történtekről, de korábban elárulta, hogy nem hibáztatja a harmadik felet, és saját magát is hibásnak érzi. Szerinte ő sokat volt külföldön, Máté Gábor pedig sokat a színházban, ami egy kapcsolatnak sem tesz jót.

A 2008-ban elhunyt Albert Györgyi a Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyvében visszaemlékezett arra az időszakra. Mint írta, Máté Gáborék házassága már régóta recsegett-ropogott, de a megcsalással az igazi baj az ő személyével volt. „A kolléganőmet sértette, hogy Gábor pont velem csalta meg…” – írta a könyvében Albert Györgyi.

(Blikk)

(Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top