nlc.hu
Sztárok

Nagy Bandó András szívműtétje

Nagy Bandó Andrásnak szívműtétje volt

Nehéz műtéten van túl Nagy Bandó András.

A 74 éves Nagy Bandó András a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy operáción esett át a közelmúltban. „Ez a pici pacemaker 12 évig éltetett. Amit ma a helyébe kaptam, 15 esztendeig fog szolgálni. Köszönet a tudománynak!” – írta a közösségi oldalán a Karinthy-gyűrűs humorista.

Nagy Bandó András

Fotó: Smagpictures

Legutóbb tavaly szerepelt az újságokban Nagy Bandó. Akkor azt mondta, ennyi tragédiát hozó év után nincs kedve a kabaréhoz. „Nyugodtabbak leszünk, bár én eldöntöttem: elővigyázatosabban fogok élni, és amíg továbbra is lesznek, akik nemet mondanak az oltásra, kerülöm a közösségi tereket… Ennyi tragédiát hozó év után nincs kedvem a kabaréhoz. Már most húszezer halottunk van, saccom szerint ez minimum 10-20-szor ennyi közeli gyászolót érint. Erkölcstelen lenne a pandémia időszakát humorban pácolva emlegetni” – mondta akkor, majd hozzátette, beleszeretett a festészetbe és előszeretettel űzi új hobbiját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top