nlc.hu
Sztárok

Autózás helyett vonatozik Nagy Feró

Nagy Feró gyakran cseréli vonatra az autóját, elárulta az okokat

Az énekes mintegy 30 éve helyezte át otthonát Óbudáról Őrbottyánba. Bár a fővárosban gyakran adódik dolga, Budapestre sokszor vonattal közlekedik inkább, autó helyett.

Több évtizede költözött Őrbottyánba Nagy Feró, aki szívében örök óbudainak tartja magát. „Mindenfelé laktam a fővárosban, Kőbányától, Zuglón át a 8. kerületig…de az örök kedvencem Óbuda. Nekem az a Rózsadombom” – árulta el a Kossuth-díjas zenész, aki 30 évvel ezelőtt vette meg az őrbottyáni telket, befektetési céllal.

Nagy Feró

Gyakran kap útitársakat a vonaton Nagy Feró – Forrás spotlightmedia.hu

Többen ajánlották ezt a települést és úgy voltam vele, hogy megveszem ezt a telket, így az a pénz nem fog másra elmenni, majd áll a telekben. Aztán egyszer felmerült, hogy mi lenne, ha ide költöznénk. Fél év alatt lakhatóvá is tettük a telket, amivel a mai napig sok munka van, de nem bánom. Itt nyugi van, csicseregnek a madarak és a közösség is befogadott” – mondta Nagy Feró aki van, hogy vonatra ül inkább, minthogy a fővárosba vezessen.

Nagyon szeretek vonatozni, egy óra alatt a Nyugatiban vagyok. Így nem kell a parkolással bajlódnom, a forgalommal foglalkoznom. Általában eltervezem, hogy mit csinálok az utazás alatt, de gyakran szegődnek mellém. Van, aki csak odaköszön, de olyan is, aki mellém ül és beszélgetni szeretne. Nem bánom, örülök neki, hogy foglalkoznak velem, hogy érdeklődnek. Olyankor félreteszem azt, amivel dolgozni szerettem volna és eleget teszek a közös fotónak, váltunk egy pár mondatot, ahogy alakul. Jó érzés, hogy még mindig kíváncsiak rám” – magyarázta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak.

Olvass még Nagy Feróról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top